1 de 10
reivindicació veïnal

Veïns de Merinals exposen els problemes de brutícia del barri i estructurals de diversos edificis

Aquest dimarts s'ha celebrat una reunió a tres bandes entre veïns, Ajuntament i l'Agència de l'Habitatge de Catalunya

per Redacció, 27 de març de 2018 a les 16:53 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 27 de març de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Veïns del barri a les portes on ha tingut lloc la reunió Foto: Albert Hernàndez


El barri de Merinals demana, des de fa temps, actuacions al barri. Per una banda, treballs immediats vinculats amb la neteja i salubritat de la zona, així com millorar el seu aspecte de "degradat" com fa temps que venen denunciant. Fruit d'aquestes demandes, aquest dimarts s'ha celebrat una reunió entre veïns, Ajuntament de Sabadell i l'Agència de l'Habitatge de Catalunya. 


Una trobada a tres bandes per posar sobre la taula aquesta problemàtica, així com "l'aluminosi" que pateixen diversos edificis i "els problemes estructurals". En concret, dos que tenen certificat els veïns d'entre 160 habitatges, repartits en 14 blocs. La seva proposta és enderrocar-los i aixecar-ne de nous. Però l'organisme de la Generalitat garanteix la seva solidesa i complir els requisits per viure-hi.
 

Els veïns han posat pancartes per denunciar la situació dels seus habitatges Foto: Albert Hernàndez


La trobada ha de servir per trobar solucions i el consistori s'hi ha volgut sumar per donar suport als afectats, amb la presència del regidor del districte, Lluís Perarnau. A més, a les portes de l'equipament, prop d'una cinquantena de persones han protestat amb pancartes exigint millores.  
 

 

Participació