meteorologia

El temps per aquest dimecres

Sense pluges

per Xavi Segura , 27 de març de 2018 a les 23:00 |
Tindrem ambient primaveral | Sofia Cabanes
Aquesta informació es va publicar originalment el 27 de març de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Segons el Servei Meteorològic de Catalunya, aquest dimecres durant el matí estarà serè o poc ennuvolat per núvols alts. A partir de migdia creixeran nuvolades al quadrant nord-est on el cel tendirà a quedar entre mig i molt ennuvolat. A més, al llarg de la tarda la nuvolositat augmentarà al nord-oest del país on a partir del vespre quedarà molt ennuvolat. A banda, fins a mig matí hi haurà estrats baixos al nord de la depressió Central.

La temperatura mínima serà lleugerament més alta, si bé l'ascens localment serà moderat al terç sud. Es mourà entre -3 i 2 ºC al Pirineu, entre -1 i 4 ºC al Prepirineu, al nord de la depressió Central i al prelitoral nord, entre 7 i 12 ºC al terç sud i al litoral central, i entre 3 i 8 ºC a la resta del territori. La temperatura màxima serà entre lleugerament i moderadament més alta a la meitat sud del país, i lleugerament més alta a la meitat nord. Oscil·larà entre 20 i 25 ºC a la meitat sud, localment més alta a la Vall de l'Ebre, entre 13 i 18 ºC al Pirineu, i entre 16 i 21 ºC a la resta del territori.


 

 

Participació