Sabadell per la Independència encarrila el camí a l’11-S

L’entitat sabadellenca arrenca el cicle de deu setmanes prèvies a la Diada

per Nació Sabadell , 29 de juny de 2015 a les 16:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 29 de juny de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

El president de Sabadell per la Indepèndència, Francesc Baró, amb Juli Fernàndez i Jordi Sànchez. Foto: Sabadell per la Indepèndència

 
Sabadell per la Independència ha posat fil a l’agulla a la preparació de la Diada d’aquest any, en què l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) i Òmnium Cultural proposen omplir l’avinguda Meridiana de Barcelona. El col·lectiu arrenca la setmana amb una sèrie de xerrades i un debat sobre el model que cal a Catalunya, després de la trobada que van celebrar ahir i en què hi va participar el president de l’ANC, Jordi Sànchez, i l’alcalde de Sabadell, Juli Fernàndez.

 
Sabadell per la Independència arrenca d’aquesta manera la primera de les deu setmanes que conduiran fins l’Onze de Setembre, en què es centrarà en un total de deu eixos: regeneració democràtica, educació i cultura, obertura al món, benestar i justícia social, innovació, diversitat, sostenibilitat, equilibri territorial, solidaritat, i igualtat.

 
Aquesta mateixa setmana celebrarà tres xerrades a Gràcia, Creu Alta i la Concòrdia, i dijous celebrarà un debat amb el títol “Un nou model de mobilitat per a un país nou”, en què hi participarà el regidor de govern Maties Serracant.
 
Tret de sortida
 
El col·lectiu ha donat el tret de sortida aquest cap de setmana a les deu setmanes a Sabadell amb un acte celebrat a la plaça Pompeu Fabra, a Torreguitart, en què es va fer una arrossada per a 400 persones. La cita va comptar amb la participació del president de l’ANC, Jordi Sànchez, i l’alcalde de Sabadell, Juli Fernàndez.
 
Amb tot, aquesta setmana l’entitat preguntarà als seus militants si es sumen a la proposta d’incorporar-se a un plantejament col·lectiu amb la mirada posada al 27 de setembre. La pregunta que es farà serà: "Vols que l'ANC busqui les complicitats necessàries amb altres entitats i forces polítiques per impulsar una proposta electoral de la màxima transversalitat, per garantir el caràcter plebiscitari del 27-S que ens porti a la independència de Catalunya?".
 
Amb tota probabilitat la consulta ciutadana es farà dissabte. El punt de votació serà la seu de Sabadell per la Independència, al carrer Illa.

 

Participació