L'Ajuntament de Sabadell adquirirà dos nous radars mòbils aquest any

S’ha anunciat aquest dimarts

Redacció
27 de març del 2018
Actualitzat a les 15:53h
L’Ajuntament de Sabadell adquirirà en els propers mesos dos nous radars per a controlar la velocitat del trànsit a la ciutat. Es tracta d’una iniciativa que pretén reduir la velocitat en zones sensibles, com ho pot ser la Gran Via, però també en espais d’especial limitació, com ho serien els barris amb Zona 30.

Per aquest motiu, l’Ajuntament de Sabadell es troba en la fase inicial de l’expedient de compra de dos nous radars. Un d’ells serà mòbil per a instal·lar al vehicle tripulat, que molts cops es pot veure estacionat a l’accés de la Gran Via, ja sigui darrera del control del sistema elèctric en sentit Sabadell o a l’alçada de la gasolinera, en sentit aeroport. Aquest radar substituirà el que actualment es troba en servei.

L’altre radar és completament mòbil, de manera que es podrà utilitzar en qualsevol punt de la ciutat sense necessitat d’haver-lo d’equipar en un vehicle policial de camuflatge. El calendari d’implementació serà al llarg d’aquest 2018, sense una data encara tancada, i se sumaran al radar fix que actualment es troba a la Gran Via de Sabadell.