meteorologia

Puja el termòmetre

Sense pluges

per Xavi Segura , 26 de març de 2018 a les 23:00 |
Tindrem ambient primaveral | Sofia Cabanes
Aquesta informació es va publicar originalment el 26 de març de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Segons el Servei Meteorològic de Catalunya, tindrem cel entre poc i mig ennuvolat amb la circulació de bandes de núvols alts i mitjans i la formació núvols mitjans a sotavent del Pirineu, sobretot al centre de la jornada i al terç nord on puntualment quedarà molt ennuvolat. Al final del dia la nuvolositat minvarà. A banda, el vessant nord del Pirineu romandrà molt ennuvolat o cobert, si bé la nuvolositat també minvarà a partir del vespre. Independentment, fins a mig matí hi haurà intervals de núvols baixos al nord del litoral central i al sud de la Costa Brava.

La temperatura mínima serà semblant o lleugerament més alta. Es mourà entre -3 i 2 ºC al Pirineu, entre -1 i 4 ºC al Prepirineu, a la depressió Central i al prelitoral nord, entre 3 i 8 ºC a la resta del prelitoral i al litoral nord, i entre 5 i 10 ºC a la resta del litoral. La temperatura màxima serà lleugerament més alta. Oscil·larà entre 11 i 16 ºC al Pirineu, més baixa al seu vessant nord, entre 13 i 18 ºC al Prepirineu i al nord de la depressió Central, i entre 16 i 21 ºC a la resta del territori.
 

 

Participació