Un sabadellenc de 63 anys mor durant un torneig de futbol solidari

L'home es va sentir malament i va perdre la vida en el marc del I Torneig Solidari de Malalties Rares de la UE Sabadellenca | Es tracta de Paco Dorado, una vella gloria del futbol local

Redacció
29 de juny del 2015
Actualitzat a les 10:29h
El camp Municipal La Creu ha viscut un tràgic episodi aquest cap de setmana. Paco Dorado Gómez, un exjugador de futbol de 63 anys va morir dissabte de forma sobtada quan prenia part en el I Torneig Solidari en favor de les malalties rares que va organitzar la UE Sabadellenca. L'incident va obligar els organitzadors a suspendre la celebració que va aconseguir recaptar 15.000 euros per ajudar les persones que pateixen patologies minoritàries. 

La cita solidaria  conssitia en un torneig prebenjamí, un altre de benjamí, i l'enfrontament dels quatre conjunts que després de fusionar-se l'any 2003 van donar lloc a la UE Sabadellenca: La Peña Los Merengues, El Comerç Creu, L'Espronceda i El Campoamor. Segons ha explicat un dels responsables de la UE Sabadellenca, Alberto Massa, aquesta part del campionat era una de les més atractives perquè reunia a velles glòries del futbol local. 

"El que va passar va ser que mentre estava jugant el partit, Paco Dorado, es va sentir malament i va marxar al vestuari, allà és va desmaiar i va perdre el coneixement", explica Massa que afegeix que els serveis d'emergències van desplaçar-se fins al camp municipal i van tractar de reanimar-lo sense èxit. "Es tracta d'una persona que mai havia estat malalta i que havia jugat molts anys a La Peña Los Merengues", assegura. 

El tanatori de Sabadell acull aquesta tarda la cerimònia en record de Paco Dorado Gómez que serà incinerat avui mateix. La UE Sabadellenca estudia dur a terme un acte d'homenatge a aquest futbolista. 

15.000 euros recaptats

Pel que fa a la recaptació del torneig, els organitzadors han explicat que malgrat que es va haver de suspendre de forma sobtada arran dels fets, va aconseguir reunir 15.000 euros. La pàgina del facebook de l'esdeveniment compta amb un crespó negre com a imatge de perfil com a símbol de dol.