Dos ferits en ensorrar-se una casa al centre de Sabadell

Tres persones es trobaven en el seu interior en el moment dels fets

Bombers al lloc dels fets
Bombers al lloc dels fets | Albert Segura
Redacció
23 de març del 2018
Actualitzat a les 18:37h

Bombers al lloc dels fets. Foto: Albert Segura

 
Dues persones han resultat ferides en l'ensorrament parcial d'una casa al centre de Sabadell, aquest divendres a primera hora de la tarda. En el moment del sinistre hi havia tres persones a l'interior de l'immoble, una de les quals ha sortit sense ferides. Els dos ferits han estat traslladats en estat menys greu a l'hospital Parc Taulí, amb una contusió al tòrax i una luxació al tòrax, han informat fonts dels Bombers. Un tercera persona, una dona, n'ha sortit il·lesa.


L'avís s'ha rebut a les 15.40, en què s'alertava d'un ensorrament al número 22 del carrer Doctor Crehueras, al centre de la capital vallesana. Fins al lloc s'hi han desplaçat dues ambulàncies del SEM, 8 dels Bombers i diverses dotacions dels Mossos d'Esquadra i la Policia Municipal.

Segons informen fonts dels Bombers de la Generalitat, en el moment dels fets hi havia dues persones a l'interior de l'immoble, una de les quals hauria patit ferides en un braç. La zona s'ha acordonat i s'està avaluant els danys a l'immoble. Els primers indicis apunten que ha cedit la volta de canó del primer pis, fet que ha ensorrat la coberta de la meitat de la primera planta. S'investiguen les causes que han provocat aquest esfondrament.
 

Estat en què ha quedat la taulada. Foto: Albert Segura