Sorteig d'entrades per al Circ Raluy Legacy a Sabadell

Per a la inauguració del proper 28 de març

Iya Traore, en un moment de l'espectacle
Iya Traore, en un moment de l'espectacle | Circ Raluy Legacy
Redacció
23 de març del 2018
Actualitzat el 27 de març a les 10:41h
Nació Sabadell sorteja 5 entrades dobles per assistir a l'estrena de l'espectacle del Circ Raluy Legacy a Sabadell, el proper dimecres, 28 de març, a les 18.30 hores, al seu emplaçament habitual, a l'Eix macià.

Durant aquest últim any, el circ ha recorregut més de 40 ciutats, ha ofert més de 300 funcions i ha fet gaudir a més de 300.000 espectadors. A Sabadell, hi farà parada del 28 de març al 8 d'abril, on combinarà la tradició i l'essència del circ autèntic amb les últimes innovacions tècniques i una posada en escena molt cuidada. 

L'espectacle compta amb l'actuació dels membres de la familia de Luís Raluy, el patriarca, Niedziela y Emily Raluy i un conjunt d'artistes internacionals amb actuacions de gran impacte. L'estrella de l'actual gira és Iya Traore, un ex jugador del Paris Saint Germain que va deixar el futbol per dedicar-se al freestyle i que, actualment, és el campió del món d'aquesta disciplina

Per participar en el sorteig cal omplir el següent formulari:




Normes del concurs:

Per participar al sorteig cal identificar-se amb nom, cognoms, telèfon de contacte i correu electrònic.

* El termini per participar al sorteig es tancarà el dilluns dia 27 de març a les 10:00h. El mateix dia es procedirà a fer-ne el sorteig.

* Un cop fet el sorteig, NacióSabadell contactarà per telèfon amb els guanyadors, a qui es demanarà el seu DNI. Si no responen a la trucada, automàticament es passarà al següent de la llista.