El CDR convoca els sabadellencs a una mobilització per divendres a la tarda a Barcelona

.Ho fan davant les noves citacions del Tribunal Suprem previstes per aquest mateix divendres

Anunci de les mobilitzacions dels CDR per divendres
Anunci de les mobilitzacions dels CDR per divendres | Albert Segura
22 de març del 2018
Actualitzat a les 20:47h
El Comitè de Defensa de la República (CDR) de Sabadell ha preparat una sèrie d’accions per aquest divendres. D’entrada, al matí farà una acció al voltant de l’estació de Rodalies de Sabadell Centre per recalcar el proposat canvi de nom per 1 d’Octubre, i a la tarda convoca la ciutadania a Barcelona per defensar les institucions.

El col·lectiu ha fet un acte a la plaça Sant Roc de Sabadell, coincidint amb el ple ordinari de març, i on hi han pres part unes 200 persones, amb l’objectiu de denunciar un cop més “els atacs” procedents de Madrid i per posar de manifest el pes que consideren que tenen els vots favorables a la República i la materialització de la declaració d’independència per davant de la repressió de l’Estat. “Vam decidir ser República, i això implica valentia”, assenyala el comunicat llegit.

Per aquest motiu, la jornada de demà començarà a les 9.00 hores amb una acció a Sabadell Centre en què es repartiran adhesius per reclamar el canvi de nom de l’estació pel d’1 d’Octubre. A la tarda, a les 19.00 hores, han convocat la ciutadania als Jardinets de Gràcia, en una mobilització col·lectiva, independentment del què es comuniqui als diputats i polítics què ha decidit el jutge del Tribunal Suprem, Pablo Llarena. “Estem preparats, que comenci la primavera, i que amb ella creixin les llavors que vam plantar a la tardor”, culmina el comunicat.