Les obres als extrems del Passeig de Plaça Major acaben un mes abans del previst

Les actuacions han homogeneïtzat l'espai

Les actuacions que actualment s'estan fent als extrems del Passeig
Les actuacions que actualment s'estan fent als extrems del Passeig | Albert Segura
Redacció
23 de març del 2018

Les actuacions que actualment s'estan fent als extrems del Passeig Foto: Albert Segura


El proper 12 d’abril el Passeig de la Plaça Major recuperarà el seu aspecte habitual. Bé, de fet, una renovada aparença, després que acabin les obres dutes als seus extrems. Un termini que s'ha avançat a les previsions, que havien fixat estat acabades abans de l'Aplec de la Salut.

Les actuacions han consistit en la instal·lació d'un paviment homogeni, amb acabats amb pedra de granit i asfalts polits. La recuperació d'aquest tram de la ciutat, permetrà que el trànsit torni a fluir, en especial el pas de les línies d'autobús, així com les zones de càrrega i descàrrega. 

El tinent d’alcalde de Cohesió Territorial, Juli Fernàndez, ha afirmat que la ciutat amb renovació ha guanyat un espai "per a l’ús ciutadà" i ha garantit que es continuarà treballant per transformar-lo "en un lloc molt més per estar-hi que per passar-hi de llarg, amb elements de verd, ombra i aigua”.

En aquest sentit, l’Ajuntament ja treballa en una solució provisional per a aquest estiu, que farà de l’indret un lloc confortable, habitable i d’estada agradable.