Mengual i Ribes es banyen d'or en el Trofeu Infantas

S'imposen amb 85,5668 punts en la nova modalitat de duo mixt

Redacció
27 de juny del 2015
Actualitzat a les 9:38h
Els dos nedadors del Club Natació Sabadell
Els dos nedadors del Club Natació Sabadell | CNS

La sirena de la Natació Sincronitzada a reaparegut amb força. El flamant nou fitxatxe del CN Sabadell ha esdevingut la gran protagonista en la primera jornada del XVII Trofeu Infantes d'Espanya que s'ha disputat aquest divendres a la piscina de Can Llong. Mengual s'ha penjat la medalla d'or en la modalitat de duo mixt amb un exercici que ha dut a terme amb Pau Ribes i que tots dos posaran en escena en el Mundial de Kazan de finals de juliol. 

Amb una treballada coreografia Mengual i Ribes han aconseguit una puntuació de 85,5668 i s'han imposat en la nova modalitat de rutina lliure mixte, tot i que el duo japonès format per Abe Atsushi i Adachi Yumi s'han quedat molt a prop de la victòria (85,5334). La tercera posició ha estat per al combinat del CN ​​Metropole, gràcies a l'71,6332 d'Ibon García i Alba González.

El conjunt espanyol també ha assolit la millor nota en la sèrie preliminar de rutina tècnica per equips (89,2749). Al llarg d'aquest cap de setmana el conjunt donarà a conèixer les coreografies que ha preparat pel Mundial de Kazan.