ensenyament

L'Ajuntament aprova la cessió dels terrenys per construir l'Institut Can Llong

En el ple de març

per Redacció, 22 de març de 2018 a les 18:33 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 22 de març de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El ple de l'Ajuntament de Sabadell ha aprovat cedir gratuïtament a favor de la Generalitat de Catalunya els terrenys situats entre els números 1 i 79 de carrer de Zuric per a la construcció de l'institut de Can Llong. La cessió està condicionada al canvi de qualificació de l’espai que passaria a ser de domini públic a patrimonial un cop transcorregut el termini d'exposició al públic de 20 dies hàbils sense que es produeixin al·legacions o reclamacions.

Simultàniament es farà l'exposició pública de l'expedient de cessió per un termini de 30 dies hàbils i, transcorregut aquest termini sense que s'hagin presentat reclamacions o al·legacions, s'entendrà definitivament aprovada la cessió.


L'adopció d'aquest acord de cessió requereix deixar sense efecte l'acord de ple de 22 de novembre de 2017 d'aprovació de mutació demanial del bé de domini públic citat anteriorment.

 

Participació