Sabadell ​atorga subvencions a diverses entitats en el marc del procés Construint Ciutat

En el ple de març a Sabadell

Redacció
22 de març del 2018
El ple de l'Ajuntament de Sabadell ha aprovat l'atorgament d’una subvenció directa de caràcter nominatiu a diverses entitats, dins del Procés Participatiu Construint Ciutat 2018.

La primera és a l’entitat Grup d’Esplai La Baldufa – Can Puiggener per a la realització del projecte Lleure artístic per a tothom!, dins el Procés Participatiu Construint Ciutat 2018. La subvenció directa de caràcter nominatiu compta d'un import de 69.000,00 €, i del corresponent conveni de col·laboració, a l’entitat, per a l'execució del projecte Lleure Artístic per a Tothom que pretén promoure i ampliar a través del lleure l'oferta pública, gratuïta i diversa de formació artística i de transformació social del barri de Can Puiggener.


També s'ha atorgat al projecte PIGALL: junts cap a l’èxit escolar, per un import de 41.291,25 €, i del corresponent conveni de col·laboració a la Fundació Privada Idea per a l’execució del projecte, que pretén crear una xarxa de suport en el territori per adreçar els nois i les noies cap a l'èxit educatiu, que s’ha de desenvolupar entre l’1 de gener i el 31 de desembre de 2018.

També s'ha destinat a a l’entitat Creu Roja Espanyola, per al desenvolupament del projecte Menja Sa a l’Insti a l’institut Jonqueres, per import de 11.414,00, euros per a la posada en marxa del projecte. L'entitat S.O.S. Pallassos també en rep per a la realització del projecte anomenat FlamenCirc, amb 8.096,00 €.

Els Castellers de Sabadell en reben una de 74.460,00 €  per fer projecte Fem pinya amb els joves, donem pit als barris, mentre que l'entitat Êthos en rebrà 9.100.00 € per al Projecte
Promoció del voluntariat. 
Pel que fa a l'associació Esquitx, desenvoluparà el projecte Enfeina’t! Projecte per millorar l’ocupació dels joves, amb 48.000,00 €.

Altres subvencions

El ple també aprova la subvenció directa de caràcter nominatiu, a l’entitat Taller d’Art, Cultura i Creació (TACC) per a l’any 2018, per a la realització del projecte Agermanament Argub-Sàhara, per import de 45.000,00 euros. L’Associació ACTUAVALLÈS també en rep, 35.000 euros, per al desenvolupament del projecte anomenat CA L’ENREDUS.

L'Associació Amical de Mauthausen i Altres Camps i de totes les víctimes del nazisme d’Espanya també ha presentat el projecte Xarxa de Memòria i Prevenció del Feixisme Mai Més per a desenvolupar a Sabadell. L’Ajuntament té previst destinar al llarg del 2018 una part del pressupost a promoure la convivència i la interculturalitat potenciant l’associacionisme i la divulgació entorn els drets humans amb entitats que comparteixin aquests mateixos objectius. Es proposa aprovar una subvenció directa, de caràcter nominatiu per a l’any 2018.