Ferida greu una dona en l'incendi d'un habitatge de Terrassa

El foc s'ha produït a la primera planta de l'edifici i s'han hagut de confinar els veïns dels pisos superiors

Redacció
21 de març del 2018
Actualitzat a les 11:45h
Una dona ha resultat ferida greu aquesta passada mitjanit en l'incendi d'un habitatge situat al carrer del Doctor Cistaré número 41 de Terrassa, segons han informat els Bombers de la Generalitat. L'avís s'ha produït a un quart d'una de la matinada i ha cremat un dels pisos situats a la segona planta de l'edifici.

També ha resultat afectada la porta d'entrada del pis veí i la galeria del pis inferior, així com tot el cel obert del bloc. A més, l’escala de l’edifici de quatre plantes ha quedat també plena de fum a causa de l’incendi. Com a mesura preventiva, s'han confinat els veïns dels pisos superiors mentre que els del primer pis s'han desallotjat durant les tasques d'extinció de l'incendi, que s'ha donat per controlar al cap de vint minuts.  
Fins al lloc, s'hi han desplaçat set dotacions, que han rescatat la dona ferida que hi havia a l'interior del pis cremat i l'han traslladat a l'Hospital Moisès Broggi en una ambulància medicalitzada del Sistema d'Emergències Mèdiques. D’altra banda, els Bombers també han rescatat en vida un gos de l’interior d’aquest pis afectat.

Al lloc, han treballat també efectius de la Policia Local, dels Mossos d’Esquadra i dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques.