VÍDEO Tensió entre Mossos i CDR en la inauguració de Sabadell Centre

Hi ha prevista la presència del delegat del govern espanyol, Enric Millo, tot i que no hi figura en la convocatòria oficial

Desplegament de Mossos a Sabadell Centre
Desplegament de Mossos a Sabadell Centre | Albert Hernàndez
19 de març del 2018
Actualitzat a les 11:36h
El retorn de Sabadell Centre està sent menys plàcid per a Renfe del que preveien inicialment. La filtrada presència del delegat del govern espanyol a Catalunya, 'Enric Millo, en l'obertura de la renovada parada ha encès els ànims dels Comitès de Defensa de la República (CDR) de la ciutat, que s'han concentrat des de primera hora davant l'estació, on han penjat un cartell per rebatejar-la com a Estació 1 d'Octubre, i on s'hi han desplegat els Mossos d'Esquadra per evitar l'accés del centenar de persones que integren el col·lectiu a la parada.

L'obertura s'havia de fer amb la presència d'un destacament procedent de Madrid, però on enlloc s'hi anunciava la participació de Millo. Tot i això, fonts alienes a Renfe van confirmar la presència del delegat espanyol, motiu pel qual els CDR van fer córrer una convocatòria per les xarxes que ha aplegat un centenar de persones davant l'estació.

Això ha provocat un desplegament dels Mossos d'Esquadra, que pels volts de les 9.30 han acordonat la zona de l'estació amb empentes entre els participants, fet que ha generet un cert clima de tensió.