144.000 usuaris participen en la programació de la Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859

Un moment de La Nit dels Musicals
Un moment de La Nit dels Musicals | Berta Tiana
Redacció
18 de març del 2018
La Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859 ha tancat el 2017 amb un total de 144.000 persones que han participat en algunes de les seves convocatòries. Això inclou la programació de l’Espai Cultura, així com de l'Espai Natura, que continua treballant en recuperar el Bosc de Can Deu de les ventades de desembre de 2014.

El balanç de públic de les activitats organitzades per la Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859 és molt positiu, arribant als 144.008 usuaris. Especial interès han generat dues activitats posades en marxa aquest 2017, per una banda, la transformació dels tradicionals estius a la fresca en el Fresc Festival, amb una valoració molt positiva tant pel que fa a l’elevat nivell de qualitat artística com per la bona resposta del públic, que es va traduir en un alt percentatge d’ocupació.

I per l’altra banda, les Jornades e-nforma, un nou model de jornades que, combinant conferències, exposicions, demostracions i activitat física, van néixer amb la voluntat de convertir Sabadell en un referent de Ciutat implicada en la promoció de l’activitat física saludable suportada per la tecnologia. 

La segona edició de les Jornades e-nforma tindrà lloc el 31 de maig i l’1 de juny a l’Espai Cultura, consolidant així un projecte que té la voluntat de constituir-se en una fita clàssica de Sabadell i l’objectiu de crear un esdeveniment anual que posi en valor els actius de la ciutat