GALERIA DE FOTOS Així ha estat el simulacre d'incendi a l'estació de FGC de la Creu Alta de Sabadell

S'ha fet de matinada amb la participació de diferents serveis d'emergències

Simulacre d'incendi a l'estació dels FGC de Creu Alta de Sabadell, aquesta matinada de divendres
Simulacre d'incendi a l'estació dels FGC de Creu Alta de Sabadell, aquesta matinada de divendres | Juanma Peláez
Juanma Peláez
16 de març del 2018
Actualitzat a les 9:39h
La Direcció General de Protecció Civil i Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sabadell, duran a terme la simulació d’emergència a l’estació de FGC de La Creu Alta. Serà a l’una de la matinada d’aquest divendres, amb la reproducció d’un incendi en un vagó d’un dels trens de la línia S2.
 
El comboi quedarà aturat entre les estaciones de La Creu Alta i Sabadell Nord. L’objectiu és que es provi l’activació del Pla d’Autoprotecció (PAU) de FGC i el Pla Bàsic d’Emergències Municipals (PBEM) de l’Ajuntament, a més de comprovar els diferents sistemes de seguretat i la coordinació entre els diferents cossos.
 
Està previst que participaran 200 persones, entre personal de FGC, Bombers, Mossos d’Esquadra, Policia Municipal, Sistema d’Emergènies Mèdiques (SEM) i altres grups logístics, així com figurants que faran el paper de passatgers. 

Es preveu que aquest assaig intervinguin ambulàncies i dotacions d'altres cossos, que podrien suposar una molèstia pels veïns. És per això que el consistori ha demanat comprensió per les molèsties que puguin sorgir.