​Cs demana actuar en un solar i parc infantil abandonats al barri de Cifuentes a Sabadell

Assegura que és un punt de reunió de veïns i s'hauria de prioritzar la seva actuació

per Redacció, 14 de març de 2018 a les 16:14 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 14 de març de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

L'estat en el que es troba el solar Foto: Cs Sabadell


El regidor de Cs, Ramón García, ha demanat actuar sobre un solar i un parc infantil, ubicats al carrer de Sarasate, al barri de Cifuentes. García ha definit que es troben “en un restat de total abandonament, ple de brutícia i fins i tot amb rates”. Es tracta d’un espai, segons ha apuntat el regidor de la formació taronja, que s’utilitza com a pista de petanca, aparcament i per passejar les mascotes.

 
Per tot plegat, Garcia ha exigit “prioritzar una intervenció municipal”. A més, és un “punt de reunió per a l’oci en un dels barris de Sabadell amb un major dèficit d’equipaments”. Ha recordat que el protocol d’intervenció municipal en espais privats d’ús públic fixa l’actuació, amb independència de la titularitat.
 
Garcia ha carregat contra el govern municipal per “desatendre” el manteniment de l’espai públic i ha criticat que “les 1.700 actuacions de conservació” dutes a terme i només hauria de “comptabilitzar les millores de qualitat, no incloure en els seus comptes fins i tot el simple canvi d’una rajola”.

 

Participació