Sergi Martínez, nou regidor i portaveu d'ERC a Polinyà

Martínez és la persona que recull el relleu d’Anna Fernàndez, regidora d’ERC des de 2011 a l’Ajuntament

Sergi Martínez, al fons de la imatge
Sergi Martínez, al fons de la imatge | ERC
Redacció
14 de març del 2018
Actualitzat a les 12:02h
Sergi Martínez serà nomenat nou regidor i portaveu d'ERC al municipi de Polinyà, després que fa dues setmanes l’executiva local anunciava que Anna Fernàndez, regidora durant 7 anys, deixava el càrrec de per motius personals i professionals. La renúncia de Fernández es farà efectiva en el ple ordinari del 21 de març.
 
El testimoni a la tasca de la regidora el recull Sergi Martínez, que va anar a les llistes d’ERC com a número 4 a les darreres eleccions municipals i és un membre actiu des de fa molts anys a les associacions i activitats que s’organitzen a Polinyà. De formació universitària en Administració i Direcció d’Empreses i enginyeria, el seu CV és un reflex de la seva vocació de formació constant que l’ha dut a treballar en l’àmbit de la consultoria de qualitat, prevenció i medi ambient.

En l’àmbit associatiu del poble, forma part de les Juntes del Balonmano Polinyà i del Club Súper 30, entitats que fomenten l’esport de l’handbol i la cultura a la nostra vila. Martínez col·labora amb ERC des del 2015.

Amb aquest canvi el grup d’ERC assegura que vol continuar l’empenta i les tasques que es van iniciar el 2011 quan Anna Fernàndez va ser regidora de cultura: la implantació d’educadors de carrer, l’ampliació de la biblioteca, la reurbanització de la carretera de Sentmenat per convertir-la en un passeig, la implantació i ús d’energies renovables com la instal·lació de calderes de biomassa en equipaments municipals, la creació d’espais cardioprotegits o l’impuls de projectes de recuperació de memòria històrica i de realització de catàlegs de patrimoni.
 
Sergi Martínez prendrà posessió com a regidor en el ple de 30 de maig. Mentre tant, i en els mesos següents continuarà, comptant amb el suport i acompanyament d’Anna Fernàndez y també de tota l’executiva local.