El marcador va quedar en 27-25

Derbi vallesà dels Carboners contra Sabadell RC
Derbi vallesà dels Carboners contra Sabadell RC | Enric Bartomeu
14 de març del 2018
Els Carboners van aconseguir superar el Sabadell RC en un final de partit èpic. El marcador finalitzava 27-25 en un derbi vallesà on es va suar de valent. Durant tota la primera part els
nervis tornaven a aflorar en el conjunt terrassenc en un matx llargament esperat. Amb una lluita aferrissada en les fases estàtiques, els cops de càstig i els errors propis en el joc obert ajudaven a que la davantera sabadellenca fos superior i els visitants se n'anaven al descans amb un marcador favorable de 7-19.

Només començar la segona part, un assaig donava ales als locals, que a poc a poc anirien fent-se amos del partit i de la lluita en els punts de contacte. Una davantera carbonera més fresca agafava les regnes en el tram final de partit i a falta de 20 minuts el marcador estava empatat a 22.

Al minut 70 un cop de càstig transformat tornava a posar els sabadellencs per davant però el domini ja era del conjunt egarenc que feia patir la seva grada fins l'última jugada, on una successió de pick&go acabava amb la pilota posada en la zona de marca sabadellenca.