Sorteig d'entrades per l'espectacle de dansa «El Messies» del Ballet de Bordeus

Tindrà lloc el dissabte 17 de març al Centre Cultural Terrassa

'El Messies', del Ballet de Bordeus
'El Messies', del Ballet de Bordeus | CCT
Redacció
13 de març del 2018
Actualitzat a les 14:07h
Nació Sabadell, amb la col·laboració del Centre Cultural Terrassa, sorteja tres entrades dibles per veure l'espectacle El Messies, del Ballet de Bordeusque l'equipament egarenc acollirà el dissabte 17 de març. 

La coreografia de Mauricio Wainrot dona cos i vida a una de les obres més brillants de Händel perquè el públic gaudeixi d’una vetllada única. La peça, de caràcter neoclàssic, expressa a través de la dansa l’elevació espiritual i la bellesa de l’obra de Händel. El Messies és una proposta musical i plàstica, de línies pures i formes diàfanes,  els ballarins, vestits de blanc, aconsegueixen apaivagar l’ànima i embriagar els sentits al mateix temps. Un espectacle d’una bellesa singular.

Per participar en el sorteig cal omplir el següent formulari:



Normes del concurs:

Per participar al sorteig cal identificar-se amb nom, cognoms, telèfon de contacte i correu electrònic.

* El termini per participar al sorteig es tancarà el dimecres dia 21 de març a les 12:00h. A l'endemà al matí es procedirà a fer-ne el sorteig.

* Un cop fet el sorteig, NacióSabadell contactarà per telèfon amb els guanyadors, a qui es demanarà el seu DNI. Si no responen a la trucada, automàticament es passarà al següent de la llista.