embassa't 2018

El Vermuts de l’Embassa’t d'enguany baixaran a la plaça del Gas de Sabadell

Es dupliquen els concerts que es faran els diumenges d'abril i maig

per Albert Hernàndez, 13 de març de 2018 a les 13:02 |
El director de l'Embassa't, Arnau Solsona, amb la directora del Museu del Gas, Eva Buch i l'artista Marta Knight | Albert Hernàndez
Aquesta informació es va publicar originalment el 13 de març de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La imminent arribada de la primavera a Sabadell vol dir, entre d'altres coses, música a l’aire lliure. Almenys en els últims cinc anys i això té una direcció concreta, el mirador del Museu del Gas, amb els Vermuts de l’Embassa’t. Enguany, com una de les novetats, dues de les cites de la programació es traslladaran des de les altures a la plaça del Gas, amb dos concerts gratuïts.

El primer serà el 22 d'abril "com a prèvia de Sant Jordi", ha dit la directora d'Educació i Patrimoni de la Fundació Gas Natural Fenosa, Eva Buch, de Joana Serrat. "Un dels plats forts", ha destacat el president de Sabadell Sona Jove i comissari del programa, Arnau Solsona. I el segon, el 13 de maig amb Intana, "la germana petita d'Anna Moliner, que ja va tocar amb nosaltres", ha explicat.


Solsona ha remarcat que enguany "s'ha duplicat l'oferta" musical, obrint l'agenda d'actuacions tots els diumenges també d'abril. Amb la mateixa aposta per a músics "sense l'altaveu necessari, però amb talent" i "combinant bandes i artistes". 

Programació amb accent femení

El responsable de Sabadell Sona Jove ha remarcat el protagonisme que se li ha donat al cartell femení. Una agenda musical que arrencarà el 8 d'abril amb la companyia del Baix Llobregat, Flamaradas. Seguirà el dia 15, amb Ferran Palau, un vell conegut d'aquesta iniciativa musical a la ciutat i tancarà el mes d'abril Marta knight i el Cor Blanc, duet de dream pop electrònic del segell Luc records.


El mes de maig l'obrirà, el dia 6, Matthew McDaid, un irlandès establert a Osona. "El primer músic internacional que tindrem als vermuts", ha apuntat Solsona. La següent cita al mirador serà el dia 20 amb Me and the Bees i tancarà el cicle el 27 Olivemoon. 
 
Les entrades del cicle tenen un preu de cinc euros per sessió i inclouen dret a consumició. Es podran adquirir a través del web de l'Embassa't i al Museu una hora abans de l’inici de cada espectacle.
 

 

Participació