Detingut a comissaria després d'«agafar prestat» el cotxe a un amic begut

Redacció
12 de març del 2018
La Policia Municipal de Sabadell va detenir diumenge i a la mateixa prefactura del cos un home acusat de robar el vehicle a un amic en un bar, aprofitant que estava begut. L'home, però, va ser deixat en llibertat donat que havia retornat el vehicle en menys de 24 hores.

Els fets van passar aquest diumenge , quan un home va denunciar el robatori del seu cotxe. El mateix dia, però, a les 21.10 hores, es va presentar a la prefactura de la Policia Municipal un home assegurant que havia estat ell qui s'havia endut el cotxe, i que el tornava, motiu pel qual va ser detingut per un delicte de furt de vehicle i es van fer les diligències judicials corresponents.

L'home, però, va explicar els fets. Es donava la situació que l'home és amic del propietari del cotxe robat, i que plegats van estar en un bar bevent. El propietari del turisme va deixar les claus del cotxe a la barra, i el seu amic les va agafar i va marxar amb el cotxe. 

Per aquest motiu, el propietari va denunciar el robatori del vehicle, suposadament perquè no recordava els fets, motiu pel qual quan l'amic es va presentar a la prefactura se'l va detenir. Tot i això, l'explicació i el fet que retornés el vehicle abans de 24 hores va rebaixar el grau dels fets, passant a ser un furt d'ús de vehicle, i va ser deixat en llibertat.