Multen Albert Pla per dir que mataria la gent de Podem

El sabadellenc va dir que volia matar els integrants d'aquesta força i d'altres moviments ciutadans

Redacció
25 de juny del 2015
Actualitzat el 26 de juny a les 9:27h
El talent d'Albert Pla, al TAG
El talent d'Albert Pla, al TAG | Albert Pla

El talent d'Albert Pla, al TAG Foto: Albert Pla


El Jutjat d'Instrucció número 4 de València ha condemnat al cantautor sabadellenc Albert Pla a pagar una multa de 100 euros per haver afirmat en una entrevista que "mataria als de Podem i plataformes ciutadanes". Pla va afegir que aquests "encara no porten guardaespatlles, és millor acabar ara".

Paraules desafortunades, multes conseqüents, amb una resolució que arriba després que l'advocat i membre de diverses plataformes ciutadanes a València Ricardo Cano va denunciar davant la Fiscalia les manifestacions del músic en una conversa mantinguda al setembre de 2014 amb un mitjà de comunicació.

Pla assegurava: "Mataria als de Podem i plataformes ciutadanes", i entre altres perles apuntava que "ara encara no porten guardaespatlles, és millor acabar ara". El denunciant és membre i col·laborador de diverses plataformes socials, entre elles la d'Afectats per la Hipoteca i l'Associació d'en defensa de les llibertats i drets socials i civils.

La jutge considera que, amb les seves paraules, Albert Pla va cometre una falta d'amenaces, i li imposa una multa de deu dies amb quota de deu euros, el que suposa un total de cent euros.