El PP troba una «irresponsabilitat» que el cap de la Policia sigui de la Crida per Sabadell

També carrega que la mateixa formació tingui sota tutela els residus

Redacció
09 de març del 2018
Actualitzat a la 13:16h
El portaveu del PP de Sabadell, Esteban Gesa, ha titllat “d’irresponsabilitat” que el cap de la Policia Municipal, Lluís Perarnau, sigui de la Crida per Sabadell. “Ha fet articles d’opinió i manifestacions públiques que no són la millor manera de guanyar-se” un col·lectiu, com ha remarcat, que “l’únic que vol és fer la seva feina de la millor manera possible”.
 
Gesa ha posat com a exemple d’aquestes expressions públiques del regidor un comentari en un xat a les xarxes socials, que ha recollit i en el que afirma “què es preparin!”, després de ser nomenat Regidor de Serveis Municipals i Seguretat i Prevenció. Per això ha considerat “manca de responsabilitat” el seu nomenament. Tot plegat, després de l’episodi viscut el passat dilluns, quan un atropellament d’un vianant va mostrar la manca de recursos de la Policia.
 
En aquesta línia crítica contra la Crida, Gesa també ha carregat que dos “temes importants” de ciutat com els residus i la seguretat estiguin sota la responsabilitat d’aquesta formació. “Abans aquestes tasques les duia ERC”, en referència quan l’alcalde era Juli Fernàndez i ha mostrat la seva sorpresa per aquest canvi.
 
El popular ha apuntat que l’equip municipal vol recuperar la brigada d’informació, “que ells mateixos van suprimir i volem saber-ne el motiu”. Així com també han demanat la comparativa de controls preventius d’alcoholèmia, drogues i productes en mal estat des de 2013. Segons ha dit, "tenim constància" que no s'està fent prevenció en aquests àmbits.