Els majors de 65 de Castellar disposen d'un nou títol de transport per viatjar per la comarca

Es lliuraran gratuïtament cada dos mesos i amb un màxim de sis targetes per any

Redacció
11 de març del 2018
A partid d'aquest dilluns, l’Ajuntament de Castellar posarà en marxa la targeta de transport públic V1 rosa, adreçada a les persones empadronades al municipi majors de 65 anys. Es tracta d'un nou títol, de deu viatges, que es podrà obtenir de franc una vegada cada dos mesos al Servei d’Atenció Ciutadana (SAC) aportant una altra targeta V1 verda ja esgotada.

Es podrà utilitzar per agafar els busos de les línies C1 (Castellar - Sabadell), C4 i C3 (Castellar - Sabadell - Sant Llorenç Savall). En canvi, no es podrà fer servir per anar de Sant Llorenç a Sabadell o viceversa, utilitzar els autobusos urbans de Sabadell, fer transbordaments amb trens o altres línies de bus i anar a Barcelona amb les línies e1 (exprés) i N65 (nocturn).

És una iniciativa municipal, en la qual s'han invertit 25.000 euros, que han servit per comprar 3.500 targetes. I el lliurament anual està limitat a sis targetes per persones. El consistori té previst impulsar un altre projecte similar de cara al setembre, enfocat cap als estudiants.