La vaga provoca problemes per accedir a Barcelona des del Vallès per carretera i tren

FGC decideix tallar durant una estona algunes estacions del Vallès per evitar aglomeracions | Grups de dones també tallen la C-55 a Manresa i diverses vies principals de la capital catalana

Tall a la Meridiana de Barcelona
Tall a la Meridiana de Barcelona | ACN
Redacció
08 de març del 2018
Actualitzat a les 10:46h
Diversos incidents puntuals estan alterant la xarxa pública de transport i les carreters catalanes durant les primeres hores de la vaga feminista. Pel que fa a la xarxa de metro i de bus a Barcelona, hi ha menys gent de l'habitual, però no hi ha ni retards ni aglomeracions, segons informa Transports Metropolitans de Barcelona (TMB). La xarxa de tren de Rodalies també funciona sense problemes, però hi ha hagut durant una estona estacions tallades a la xarxa de FGC a la línia del Vallès, per evitar aglomeracions. De moment, a la xarxa viària no hi ha retencions importants, només destacar el tall de la C-55 a Manresa.

Els principals problemes s'han concentrat als accessos per carretera a Barcelona. Un dels punts on hi ha algunes retencions és a la Meridiana, on un grup de persones ha tallat la via a les 7 del matí, a l'alçada de Fabra i Puig. El carrer s'ha reobert uns minuts abans de les 8.