La cadena Muy Mucho s'instal·larà a l'antic Viena del centre de Sabadell

Obrirà portes en les properes setmanes

El Viena històric del centre de Sabadell, abans de tancar
El Viena històric del centre de Sabadell, abans de tancar | Albert Segura
07 de març del 2018
Actualitzat a les 11:27h
El tancament del Viena històric del centre de Sabadell no va deixar ningú indiferent per la pèrdua d'un dels elements identitaris de la ciutat. El negoci va ser substituït per un local més modern uns metres enllà, al carrer Advocat Cirera, i el local antic va ser posat en lloguer, un fet que va generar tot tipus d'especulacions.

Ara, però, s'hi han començat a fer els treballs per enderrocar tot l'interior de l'espai per donar-hi cabuda al nou negoci. Segons ha pogut saber NacióSabadell, l'empresa que ocuparà aquesta posició privilegiada de la plaça Sant Roc serà la cadena de botigues de la llar Muy Mucho, que obrirà, així, el seu primer establiment a Sabadell. La idea és que la planta baixa, on fins ara s'hi ubicava el restaurant, sigui la sala de vendes.

Fonts de l'empresa han confirmat a NacióSabadell que aixecaran persiana en les properes setmanes, sense especificar la data exacte donat que els treballs de desenrunament del local estan en una fase molt inicial. L'empresa compta amb més de 90 botigues a tot l'Estat, en localitats properes com Terrassa i Sant Cugat, i un catàleg que supera els 7.000 articles.