La policia va identificar el possible autor de la crema de contenidors a Sabadell

Li van fer un marcatge que hauria frenat aquest tipus d'accions

L'incendi ha cremat dos contenidors i un cotxe
L'incendi ha cremat dos contenidors i un cotxe | NacióSabadell
Redacció
07 de març del 2018
La policia va identificar el presumpte autor de la crema de contenidors que durant l'any passat hauria estat molt actiu, amb afectació no només sobre aquests elements del mobiliari públic, sinó també en propietats privades, com ara vehicles. El marcatge i seguiment de prop van permetre evitar que aquesta persona reincidís.

Segons ha pogut saber NacióSabadell, la col·laboració entre Policia Municipal i Mossos d'Esquadra va permetre estrènyer el cercle sobre el presumpte autor dels focs, que van tenir una especial incidència en la zona compresa entre la carretera de Prats de Lluçanès, la ronda Zamenhof i la Gran Via. Un d'aquests casos va afectar la zona propera al carrer Castellar a principis de novembre de l'any passat, on en una única nit hi van cremar 25 vehicles i 21 contenidors.

Tot apunta que l'acció de marcatge que es va fer a l'home, i que es va fer explícita per donar a conèixer el seguiment que se'n feia, ha permès reduir la frenètica activitat del piròman, de manera que el volum d'incendis, ara per ara, ha davallat. De la mateixa manera, els focs registrats en aquests dos primers mesos de 2018, es consideren actes vandàlics, però en principi no estarien connectats entre si.

Amb tot plegat, no es va poder procedir a la detenció del sospitós, donat que no hi havia prou elements per inculpar-lo directament dels focs provocats.