El PSC entra una instància a l'Ajuntament de Sabadell perquè retiri els cartells de «municipi de la República catalana»

El Comitè de Defensa de la República instal·la els cartells en sis entrades del municipi

Cartell penjat a l'alçada de Correus
Cartell penjat a l'alçada de Correus | CDR
Redacció
05 de març del 2018
Actualitzat a les 15:11h
El PSC de Sabadell ha entrat avui una instància a l'Ajuntament per demanar la retirada dels cartells "municipi de la República catalana" que el Comitè de Defensa de la República (CDR) ha instal·lat sota la senyalització que dóna entrada a la ciutat. Se sumen així a la petició que el PP ha fet perquè es treguin de la via pública.

El CDR els ha instal·lat aquesta passada nit en sis entrades de Sabadell on anuncien que la localitat és "municipi de la República catalana". Concretament, s'han instal·lat als accessos des de Matadepera, des de La Salut, des de Santa Perpètua de Mogoda, des de l'Aeroport, des de l'autopista C-58 a l'alçada de Correus i des de Castellar del Vallès.

"No sabem si l'Ajuntament ha permès la instal·lació dels rètols en espai públic i sota senyalització del trànsit a la ciutat, el que si demanem al govern és que els retiri immediatament i treballi per la cohesió de la ciutat", assenyalen els socialistes en un comunicat, sense atribuir-ho a cap dels seus responsables polítics. En aquest sentit, reitere al govern municipal que volen una ciutat "per a tots i totes i no només al servei del procés independentista".