Busquen l'home que aquest dilluns ha atropellat un vianant al centre de Sabadell

La Policia Municipal de Sabadell ha obert un informe

Redacció
05 de març del 2018
Actualitzat a les 21:56h
La Policia Municipal de Sabadell ha obert un informe per l'accident d’aquest dilluns al matí al centre, on un conductor ha atropellat un vianant i ha fugit del lloc dels fets. Els fets han passat a les 8.50 hores a la confluència del carrer Zurbano amb la carretera de Barcelona.

Segons fonts consultades per NacióSabadell, l'informe s’ha obert per prendre declaració a la víctima i emprendre les accions oportunes per localitzar el vehicle, un SUV de color blau i de la marca Hyundai. Per aquest motiu caldrà localitzar la víctima a través de l’informe hospitalari.

Aquest fet ha generat la crítica del Sindicat Professional de Policies Municipals de Catalunya (SPPM-Cat), que ha utilitzat aquest cas per posar de relleu la manca d’efectius que té el cos a Sabadell, asseguren. La crítica també se l’ha fet seva el PP, a l’oposició, fins el punt que el seu regidor, Esteban Gesa, ha compartit l’informe intern a la xarxa.

No hi ha vehicle fugat, segons l'Ajuntament

Fonts municipals han corroborat aquest mitjà que el turisme implicat "no es va fugar, sinó que va aparcar". Ha detallat que la patrulla destinada a cobrir l'accident "de camí i ateses les condicions climatològiques", hi havia pluja intensa i coincidia amb l’entrada a les escoles "es van trobar un vehicle avariat a la Gran Via", a l'altura del carrer Latorre. 

Conscients que hi havia una ambulància en camí i que la "persona presentava contusions lleus", van optar per "garantir que la grua retirés el cotxe per no col·lapsar el trànsit". Les mateixes fonts han subratllat que cal disposar "de tota la informació necessària" per, han continuat, "posar en dubte la seva professionalitat".