Ingressen a presó quatre persones per robar en domicilis del Vallès

Els quatre arrestats també van actuar en habitatges de Sant Cugat, Esparreguera i Castellolí

Detinguts per robar en cases del Vallès Oriental
Detinguts per robar en cases del Vallès Oriental | Mossos d'Esquadra
Redacció
03 de març del 2018
Actualitzat a les 10:40h
Els Mossos d'Esquadra van detenir entre els dies 27 i 28 de febrer quatre persones, dos homes i una dona de nacionalitat colombiana d'entre els 23 i els 51 anys, com a presumptes autors de sis robatoris amb força en domicilis, dos dels quals a Granollers i Les Franqueses del Vallès. El quart arrestat és un home de nacionalitat marroquina de 31 anys, per un presumpte delicte de receptació.
 
La investigació es va iniciar el 13 de febrer, quan els agents van saber d’un robatori amb força en un domicili de les Franqueses, d'on els lladres es van endur diners en efectiu (500 euros) i diversos dispositius electrònics a banda de peces de roba de marca i ampolles de licor.
 
El grup entrava als domicilis preferentment a la franja del matí, aprofitant que a aquella hora molts pisos estan buits. Després de comprovar que al domicili no hi havia ningú, buscaven alguna porta o finestra que poguessin fracturar amb un tornavís o eina de similar. Un cop dins, buscaven objectes de valor amb una sortida fàcil al mercat negre, amb preferència per als diners en metàl·lic, els dispositius electrònics i les joies. 
 
Els lladres tenien contacte amb un home, de 31 anys i nacionalitat marroquina,  que presumptament actuava com a receptador i al qual li venien els objectes que havien sostret.
 
Els agents relacionen els arrestats amb un total de sis robatoris amb força en domicilis de Granollers, Sant Cugat del Vallès, Esparreguera i Castellolí
 
El dia 27 de febrer els policies van localitzar i detenir els tres sospitosos a Granollers i seguidament el receptador a l’Hospitalet de Llobregat. Posteriorment es van dur a terme unes entrades i escorcolls als seus domicilis.
 
En el decurs dels escorcolls es van recuperar ulleres de sol i rellotges de marca; tauletes electròniques, videoconsoles i telèfons mòbils d’alta gamma; diverses claus de vehicles i comandaments a distància de pàrquings, pendents d’analitzar.
 
Els detinguts van passar a disposició judicial ahir i el jutge va  decretar el seu ingrés a presó.