El PDECat de Sabadell carrega contra el govern per no tenir Pla de Mobilitat

Asseguren que tenen dubtes després de participar a a les taules sobre el sector

Redacció
02 de març del 2018
Actualitzat a les 15:04h
El PDECat considera que l'actual govern de Sabadell fa salat a l'hora de presentar el Pla de Mobilitat. En aquest sentit, denuncien que no es disposi de dades objectives per prendre decisions al respecte que està provocant greus problemes de mobilitat a la ciutat. 

De la mateixa manera, posen sobre la taula que se'ls ha generat diferents dubtes generats després d'assistir a la reunió de la Taula de la Mobilitat de Sabadell. "Ens dona la sensació que tenim un govern quatripartit que els urgeix satisfer el seu electorat, estan duent a terme molts projectes sense tenir un pla de mobilitat", apunta.

Rossinyol considera que abans de fer qualsevol acció que perjudiqui la mobilitat de Sabadell, cal disposar d'un pla que determini quines han de ser les accions que s'han de dur a terme. En aquest sentit, l'Ajuntament de Sabadell està desenvolupament un Pla de Mobilitat amb la Diputació de Barcelona. "El problema està en el fet que per la lentitud d'aquest govern, aquest pla no està fins que hagi acabat el mandat", assenyalen.

Rossinyol demana disposar de totes les dades possibles que permetin definir accions concretes, i ha posat com a exemple les dades que afecten la mobilitat del Districte 1: "L'Ajuntament disposa de les places de pàrquing que hi ha al Districte 1, però no té la dada actualitzada de quants vehicles de fora la ciutat vénen a treballar a Sabadell, si no tenim aquesta dada actualitzada, com podem definir una bona estratègia de mobilitat?", ha dit.

Finalment, per a Rossinyol, el fet de no tenir un pla de mobilitat ni dades de com afecta la mobilitat a Sabadell, està generant que es duguin a terme accions de talls de carrers que originen molts problemes. "Això ens porta a pensar que tenim un govern que està executant accions per satisfer el seu electorat i no pensa en les necessitats reals dels sabadellencs", hafinalitzat.