VÍDEOS i FOTOS Així s'ha llevat Sabadell i el Vallès l'últim dia de febrer

Després d'estar nevant tota la nit a la ciutat, finalment a primera hora del matí la neu ha agafat

La plaça Doctor Robert en una estampa bucòlica
La plaça Doctor Robert en una estampa bucòlica | Albert Segura
Redacció
28 de febrer del 2018
Actualitzat a les 14:43h
Per a molts l'últim dia de febrer de 2018 no l'oblidaran i és que s'han llevat amb Sabadell sota una manta blanca. Després d'estar tota la nit nevant, a primera hora d'aquest dimecres la neu ha agafat deixant imatges de posta a Sabadell i localitats del Vallès. 

Els operaris han treballat a la Rambla de Sabadell, llençant sal i la neu s'ha tret de la calçada, amb la qual cosa es pot circular amb normalitat. També s'ha llançat sal al carrer de les Tres Creus i baixada cap a Torre-romeu fins a Can Quadres, a l'avinguda de Matadepera, a la ronda de Zamenhof i a la carretera de Prats de Lluçanès, a la ronda de l'Ebre amb el carrer de l'Almudena i carrer de Begoña, al carrer de Navas amb Somosierra, i al carrer de la Bonanova amb Guadalupe.

A la ciutat, les escoles Agnès Armengol i Juan Ramón Jiménez de Torre-romeu, i La Floresta, de Can Deu, han optat per no obrir portes.




Tot i així, la neu està provocant problemes a les carreteres. A la comarca, per ara, és obligatori l'ús de cadenes a la BV-1415, que uneix Cerdanyola i Sant Cugat per la presència de neu i gel.