Espectacular accident a la carretera de Rubí

Un camió es desfrena, impacta amb diferents barreres i cartells i queda creuat a la carretera de Rubí

Redacció
25 de febrer del 2018
Actualitzat a les 22:28h
A les 9.30h del dijous, la Policia Municipal va rebre una trucada telefònica del 112 que informava que un camió de grans dimensions s’havia desfrenat i havia quedat travessat a la carretera de Rubí, a l’alçada de l’avinguda del Tèxtil. Una patrulla va acudir al lloc i va comprovar que el vehicle dificultava el trànsit rodat de la via, en ambdós sentits.

Sembla que els fets van tenir lloc quan el conductor havia estacionat el camió a l’avinguda del Tèxtil, amb la carretera de Rubí, i, possiblement, no va accionar correctament els sistemes de retenció i de seguretat, per la qual cosa el vehicle es va desfrenar i va topar en la seva trajectòria contra un gran senyal informatiu fins a aturar-se enmig de la carretera de Rubí.

El panell informatiu va caure a sobre d’un turisme, que en aquells moments es trobava aturat fent un stop a la carretera de Rubí amb l’avinguda del Tèxtil. Al lloc també van acudir dos efectius dels Bombers i una ambulància. Els sanitaris van atendre el conductor del turisme afectat, però no va ser necessari el seu traslladat a cap centre mèdic. Els agents, a banda de recaptar totes dades per emplenar el comunicat d’accidents, van regular el trànsit, donant pas alternatiu als dos sentits de la marxa, fins que, finalment, a les 13.10 h, una grua va poder retirar el camió de la via. Els Bombers van col·laborar en les diferents tasques i van netejar la via, ja que el dipòsit de carburant del vehicle havia vessat molta benzina.