Tres incendis a Sabadell en menys de 24 hores

Contenidors i deixalles, novament afectats

Bombers en l'incendi d'aquest divendres a Sabadell
Bombers en l'incendi d'aquest divendres a Sabadell | Juanma Peláez
Redacció
23 de febrer del 2018
Tres incendis en espais públics han afectat la ciutat de Sabadell en les darreres hores. El primer es va registrat dijous a migdia, mentre que el darrer és d'aquest divendres, a primera hora.

A les 13:18 hores de dijous, al carrer Arcàdia, s’origina un incendi a una zona de matolls, afectant una extensió de 6 m2, es desconeixen les causes. Hi ha intervingut una dotació de bombers i una unitat de Policia Municipal.

A les 18:25 hores, al carrer de la Vall Moranta, a la zona posterior dels estacionaments, s’origina un incendi a una pila de deixalles que hi havia acumulades, es desconeixen les causes. Ha intervingut una dotació de bombers i una unitat de Policia Municipal.

Per últim, aquest divendres, pels volts de les 8.54 hores, s'origina un altre foc en una zona de contenidors al carrer Montseny, número 84. El foc s'origina per causes que es desconeixen en un contenidor de rebuig, que obliga els Bombers ha desplaçar-hi una dotació, que s'hi està treballant mitja hora. També hi ha intervingut Policia Municipal.
 

Bombers en l'incendi d'aquest divendres a Sabadell. Foto: Juanma Peláez