​Obert el termini per presentar candidatures al Premi Mussol i Premi Mussolada de Sant Quirze

Fins al 9 de març podeu fer propostes a aquests dos reconeixements

Redacció
25 de febrer del 2018
Aquesta setmana ha començat el termini per presentar les candidatures al Premi Mussol de Sant Quirze 2018 i al nou Premi Mussolada. El primer té com a objectiu distingir una persona del municipi o entitat local que hagi destacat per algun fet remarcable, mentre que el segon premi s’adreça a un col·lectiu que hagi realitzat alguna acció de dinamització de la ciutadania de Sant Quirze.

Les propostes es poden presentar fins al 9 de març, en línia, al web de l’Ajuntament, o bé presencialment a l’Oficina d’Atenció Ciutadana. Una comissió formada per una àmplia representació social escollirà els premiats o premiades entre les propostes presentades. Els premis es lliuraran en el marc de la Festa del Mussol, entorn la Diada de Sant Jordi.
 
Qui pot presentar les candidatures?

Poden presentar candidatures les entitats inscrites al Registre municipal d’entitats. També Qualsevol veïna o veí que amb una proposta aporti, com a mínim, 50 signatures de residents de Sant Quirze, majors de 16 anys, que donin suport a la candidatura. De la mateixa manera, poden presentar propostes l’alcaldessa i una tercera part dels membres de la Corporació.