Un acte ciutadà recorda Antonio Machado a Sabadell

S'ha celebrat amb la presència de 200 persones aquest dijous a la capital vallesana

Redacció
23 de febrer del 2018
Actualitzat a les 11:28h
La plaça Antonio Machado de Sabadell va acollir aquest dijous a la tarda un acte ciutadà de record a l'escriptor que dóna nom a aquest espai de la capital vallesana. Es tracta d'un esdeveniment organitzat pel col·lectiu polític Federalistes d'Esquerres al costat de les associacions de veïns dels barris de La Roureda i de Can Rull, que porten a terme l'esdeveniment de manera conjunta per primera vegada.

La trobada aplegó a unes 200 persones a la plaça, just després de la polèmica suscitada a la ciutat el passat estiu, quan un informe encarregat per l'Ajuntament sobre la revisió del nomenclàtor local apuntava al poeta sevillà com a candidat a deixar de donar nom a l'espai públic. L'esdeveniment va comptar amb la participació de l'escriptora Antonina Rodrigo, que va versar sobre la vida de l'escriptor, l'actor local Josep Maria Roviralta, el cantaor Cristian Saucedo i el guitarrista Pablo Marín.

L'acte, que va coincidir amb la celebració del ple municipal en el centre de la ciutat, va posar la seva fi amb una ofrena floral davant la plaça de la plaça, on figura el nom de l'escriptor, i la interpretació de Saucedo i Marín del poema "Cantares ".