VÍDEOS Els mossos desallotgen centenars de persones que s'han encadenat al TSJC per denunciar la repressió de l'Estat

Els CDR havien anunciat que farien a terme una "acció sorpresa" | La iniciativa coincideix amb el cop d'estat del 23 de febrer

Els mossos, desallotjant les persones que bloquegen el TSJC
Els mossos, desallotjant les persones que bloquegen el TSJC | Sergi Ambudio.
23 de febrer del 2018
Actualitzat a les 8:37h
Unes 200 persones han bloquejat i s'han encadenat a l'entrada del TSJC, en una de les mobilitzacions d'aquest divendres a primera hora del matí. Un grup de persones ha sortit poc abans de les 8 del matí de la plaça Catalunya i s'han dirigit a les portes de l'alt tribunal català per bloquejar-lo.  

Els mossos han començat a desallotjar els manifestants, que estan oferint una resistència pacífica.

Segons el manifest que han llegit, la mobilització és per criticar l'elevat nombre de polítics, però també mestres alcaldes i regidors, entre d'altres, que s'han vist obligats a anar a declarar per la causa general contra l'independentisme. Una "repressió", asseguren, que ha implicat fins a 900 persones. Aquest divendres, els membres del CDR han decidit "trencar les cadenes de la repressió de l'Estat", coincidint amb el 23-F.
 
Per altra banda, la mobilització oficial és a la  de Sant Jaume de Barcelona, on tothom segueix convocat per denunciar la "repressió" i, tal com han dit, "respondre plegades tots els embats repressius de l'estat espanyol". 
 

Els CDR es manifesten davant del TSJC, coincidint amb el 23-F. Foto: Sergi Ambudio.

 

Membres del CDR a plaça Catalunya aquest divendres. Foto: Sergi Ambudio.