Julio Basulto obre aquest dijous el cicle de conferències d'​Aigües de Sabadell

També hi prendran part el nutricionista Alfred Rodríguez Picó, Lancy Dodem, i l'atleta Miquel Blanchart

Redacció
22 de febrer del 2018
Actualitzat a la 13:28h
La nova edició del cicle de conferències Aigua i Món, que organitza Aigües de Sabadell, arrenca aquest dijous a la tarda a l’Aula de l’Aigua amb la ponència de Julio Basulto. Aquest any els ponents abordaran la importància que té l’aigua per a les persones i ho farà des de diverses vessants: la nutrició, la salut i l’accessibilitat al recurs, l’activitat física i la climatologia.

El cicle comença amb un dels dietistes i nutricionistes més coneguts i referents en l’actualitat, que oferirà una conferència on explicarà la importància que té l’aigua per a la nutrició i demostrarà, amb proves científiques, que la població pot confiar tant en l’aigua de l’aixeta com en la seva pròpia sensació de set. Basulto és un expert conferenciant, autor de diversos llibres i col·laborador habitual en els mitjans de comunicació, com ara RNE, El País o la Cadena Ser, entre d’altres.

La ponència tindrà lloc els dijous a les 18.00 hores a l’Aula de l’Aigua, l’equipament on Aigües Sabadell concentra la seva oferta d’activitats, tallers i iniciatives educatives i pedagògiques relacionades amb l’aigua. L’accés és gratuït, però degut a que l’aforament és limitat, cal una inscripció prèvia enviant un correu a [email protected].