Sabadell fa una crida a la solidaritat amb la setena edició del Corro contra el Càncer

Els organitzadors esperen repetir més de 3.000 persones corrent per la ciutat i arribar així a una recaptació de 20.000 euros

Una imatge de la sortida de la cursa
Una imatge de la sortida de la cursa | Juanma Peláez
Redacció
21 de febrer del 2018
Actualitzat a la 13:50h
Aquest diumenge s'organitza a Sabadell la setena edició del Corro Contra el Cáncer, una cursa benèfica i popular. Un binomi d'allò més apropiat per a la finalitat que persegueix: recollir fons per destinar-los a l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC). Els organitzadors han fixat repetir els més de 3.000 runners de l'any passat i reunir així uns 20.000 euros. 

De fet, aquesta prova s'ha tornat un clàssic i una tradició entre els sabadellencs i veïns de la comarca. El 2012, la primera edició, va aplegar 1.400 participants i l'any passat va superar la barrera dels 3.000.  Enguany, s'ha dissenyat una prova de cinc quilòmetres, amb sortida i arribada a la plaça de la Creu Alta, arribant fins a la Gran Via, a través de la Via Massagué i la Rambla. Tornant pel carrer de Sant Pau i encarant la Via Massagué novament. A més del caràcter solidari, també tindrà un component lúdic i la cursa tindrà com animador l'humorista sabadellenc Oriol Cruz. 

A més, al llarg del recorregut esperonaran els participants amb els Tabalers de Sarrià, Diables de la Creu Alta, Sentinelles d'Arkemis, Forques de Can Deu i Bandtumbats, entre d'altres activitats programades.