Sabadell acollirà aquest cap de setmana la Copa del Món Satèl·lit d'Esgrima

També se celebrarà l'Open Internacional O-23

Un moment de l'actuació d'un dels participants en una edició anterior
Un moment de l'actuació d'un dels participants en una edició anterior | NacióSabadell / Cedida
Redacció
21 de febrer del 2018
Actualitzat a la 13:53h
La ciutat de Sabadell acollirà aquest cap de setmana una cita doble del món de l'esgrima. Concretament, es tracta de la Copa del Món Satèl·lit d'Esgrima i l'Open Internacional O-23. L'esdeveniment es durà a terme al Pavelló Nord.

Dissabte se celebrarà la segona edició de la Copa del Món Satèl·lit d'Esgrima, prova oficial del circuit internacional de esgrima en la modalitat de floret masculí i femení sènior, que enguany canvia de seu a la població de Sabadell. Aprofitant aquest escenari i l'èxit de l'edició anterior en una altra població catalana, el diumenge s'organitza també un cop més l'Open Internacional O-23, prova de floret sènior, en modalitat masculina i femenina.

La competició forma part del rànquing estatal, amb inscripció oberta a tiradors internacionals i les dues són puntuables per al circuit europeu Sub 23. La Federació Catalana d'Esgrima, el Club d'Esgrima Sabadell i la Reial Federació Espanyola d'Esgrima, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sabadell, el Consell Català de l'Esport i la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, organitzen aquesta prestigiosa competició.