Pere Aurell i Harriet Kjaer guanyen la Vallès Drac Race

El Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac ha tornat a ser l’escenari de luxe per a la IV edició de Vallès Drac Race

Vallès Drac Race
Vallès Drac Race | Josep M. Montaner
Redacció
21 de febrer del 2018
Pere Aurell i Harriet Kjaer guanyen la Vallès Drac Race als 48 quilòmetres de la prova reina, Vallès Drac Trail, que s'ha celebrat aquest passat diumenge, 18 de febrer, al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac. L'edició 2018 s'ha consolidat entre els corredors de muntanya, registrant un creixement en el nombre final d’inscrits amb més de 1020 participants.

Mantenint el recorregut de 48 quilòmetres com la prova reina, l’edició 2018  s’ha complementat amb una cursa de 24 quilòmetres, una de 10, a més a més Vallès Drac Kids, el format  infantil de l’esdeveniment que ha ofert activitats i animació durant dotze hores per a tota la familia.

Vallès Drac Race ha celebrat la gran festa del Trailrunning del Vallès.

Amb un nivell positiu, els més ràpids han estat Marc Mascarell (Mountain Runners del Berguedà) amb 47:37, i Txell Giménez, amb 59:49. la promoció de la zona els seus municipis i l’oferta creada per les empreses del sector turístic. El Vallès i en sobretot els municipis del Parc Natural tenen potencial per esdevenir un pol d’atracció significatiu de visitants i turistes que es vol fer créixer a través d’aquest esdeveniment especialitzat.
 

GALERIA DE FOTOS de la cursa (Josep Maria Montaner)