​Una operació policial a la Zona Hermètica acaba amb una discoteca precintada i diverses denúncies

Es va dur a terme la matinada de dissabte a diumenge | La policia espanyola va traslladar dues persones a comissaria per infracció de la Llei d’Estrangeria

La discoteca precintada
La discoteca precintada | Albert Segura
Albert Segura
21 de febrer del 2018
Actualitzat el 22 de febrer a les 18:56h
La Zona Hermètica va viure la matinada de dissabte a diumenge un aparatós operatiu policial que va acabar amb una discoteca precintada, diverses denúncies per possessió d’arma blanca i droga i 156 identificats. Segons ha pogut saber NacióSabadell, es tracta d’un gran dispositiu d’inspecció administrativa que es va centrar en els set locals nocturns que encara hi havia operatius aquest passat cap de setmana. també es van inspeccionar locals als carrers Mauberne, a Ca n'Oriac, i al dels Reis Catòlics, a Campoamor.

En l’operatiu hi van prendre part agents de seguretat ciutadana dels Mossos d’Esquadra de Sabadell, l’Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO), la Unitat Regional de Policia Administrativa, la policia espanyola i membres d’Inspecció de Treball. L’acció es va centrar en les discoteques i locals que hi ha en els locals que encara hi ha oberts a la Zona Hermètica.

En total, l’operació va permetre identificar 156 persones i presentar diverses denúncies, deu d’elles per possessió de droga, dues per tinença d’arma blanca i dues més per desconsideració i desobediència als agents. A banda, Inspecció de Treball i Seguretat Social va identificar 33 persones, i dues van ser traslladades a la comissaria de la policia espanyola per infracció de la Llei d’Estrangeria.
 

El local, precintat. Foto: Albert Segura


Pel que fa als locals, la Policia Administrativa va fer dues actes d’inspecció d’espectacles públics que van acabar amb el precinte de la discoteca Rumba&Son, al carrer Rocafort, per no comptar amb l’assegurança corresponent, operar sense llicència i o comptar amb els rètols informatius necessaris per aquest tipus d’activitat. 

Paral·lelament, es va obrir acta d’inspecció per a un control d’accessos sense acreditació, mentre que la Policia Municipal va obrir-ne tres per inspecció de local.