Participació rècord en la reforestació del bosc de Can Deu

Els organitzadors fan una valoració "molt positiva" de les dues jornades

Voluntaris treballant en el bosc de Can Deu
Voluntaris treballant en el bosc de Can Deu | Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859
Redacció
20 de febrer del 2018
La segona i última jornada per a la recuperació del bosc de Can Deu d'aquest febrer, organitzada per la Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859 aquest diumenge, ha comptat amb una participació extraordinària de 121 persones. Una gran resposta i que va estar complementada pel bon temps.  

Durant més de dues hores, els voluntaris van fer tasques diverses que han de permetre que els plançons plantats anys enrere o bé els que han nascut de manera natural en aquest lapse de  temps puguin desenvolupar-se adequadament. 

El balanç de la Fundació d'aquestes dues jornades ha estat "molt positiu, tant pel nombre d'assistents com per els objectius assolits". En total, hi han participat 163 persones, la majoria famílies, tot i que també hi han col·laborat diverses entitats. Gran part han vingut de la mateixa Sabadell i d'altres localitats vallesanes, així com de Barcelona i de la resta de l'àrea metropolitana i de la Catalunya Central.

Molts dels assistents d'aquestes jornades són fidels, ja que havien participat en anterioritat i, en acabar, com a mostra, van voler buscar els arbres que hi van plantar per seguir de ben a prop el seu creixement.