El Manisero de la Salsa, empès a llogar un local a Sant Quirze després de ser expulsat de la Zona Hermètica

L'empresa és escola de ball a més de discoteca i ha hagut de reallotjar els seus alumnes | La seva intenció és demanar el reconeixement per a seguir operant com a centre de formació

El Manisero de la Salsa ha tancat aquest diumenge
El Manisero de la Salsa ha tancat aquest diumenge | Albert Segura
19 de febrer del 2018
Actualitzat el 20 de febrer a la 13:59h
L'obligació de tancament de locals a la Zona Hermètica de Sabadell està trastocant les previsions dels negocis que encara operen a la zona, amb conseqüències directes com l'acomiadament del personal que treballa a les discoteques que es veuen obligades a baixar la persiana arran de l'extinció de llicències. Un d'aquests gran afectats és El Manisero de la Salsa, que no només operava com a discoteca, sinó que també és escola de ball. La decisió de l'Ajuntament l'ha obligat a marxar temporalment a la veïna Sant Quirze del Vallès per evitar deixar a l'estacada els seus alumnes.

Aquesta darrera setmana van rebre les notificacions judicials que confirmen l'obligació de tancament dos locals, Lemon, que ja no ha obert aquest cap de setmana passat, i El Manisero de la Salsa, que va obrir portes per darrer cop aquest diumenge. En aquest darrer cas l'afectació recau sobre els alumnes del centre, que tenien contractades les classes de ball al al local que hi ha a la mateixa nau i que es troba porta amb porta amb l'accés a la discoteca, situada al carrer Rocafort de Sabadell.

Fonts de l'empresa han explicat que l'extinció d'activitat afecta al conjunt del negoci, i que això implica a cessar la formació que s'hi duu a terme. L'empresa opera des de 1994, on va començar al carrer Sant Ferran, i posteriorment, al 2006, va començar a oferir classes de ball.

Aquestes classes es contracten per trimestre, i ara mateix es troben a la meitat del cicle, fet pel qual la propietat s'ha vist obligada a llogar temporalment un local a la veïna localitat de Sant Quirze del Vallès per, com a mínim, acabar el curs actual. No obstant, s'està treballant per demanar a l'Ajuntament una nova llicència, aquest cop desvinculada de l'oci nocturn i centrada en l'activitat formativa.
 

Park Paladium, amb el cartell de Lemon. Foto: Albert Segura


Paladium "adopta" Lemon

Un altre dels "danys col·laterals" és el que ha experimentat aquest cap de setmana la clientela habitual de la discoteca Lemon, que aquest cap de setmana no ha pogut obrir portes. En aquesta ocasió, Paladium ha ofert la sala gran de la discoteca per allotjar de manera temporal el negoci de Lemon, de manera que sota la mateixa coberta hi han conviscut dos ofertes d'oci diferenciades en dues sales separades únicament per una paret interior.