Front comú de les entitats socials de Sabadell per lluitar en bloc els problemes de la ciutat

Obren la iniciativa a organitzacions i particulars, però descarten partits polítics

La reunió entre els diferents integrants de la Taula d'Entitats de Sabadell
La reunió entre els diferents integrants de la Taula d'Entitats de Sabadell | Alb
19 de febrer del 2018
Actualitzat a les 12:27h
Una desena organitzacions socials i veïnals de Sabadell han impulsat la Taula Social d'Entitats per fer pinya en els problemes de la ciutat. El lema de la unió fa la força és la millor definició d'aquesta iniciativa que busca "fer un front comú contra les retallades de drets socials i laborals. Es necessita d'una resposta col·lectiva", ha afirmat el president de la Federació d'Associació de Veïns de Sabadell, Manuel Navas. 

"Volem consensuar les problemàtiques, amb el màxim d'agrupacions possibles, i anar-hi tots a una. A banda, de l'activitat que desenvolupi cadascú. Ajuntar-nos pel que ens uneix", ha explicat Navas i ha obert la iniciativa a totes les entitats de Sabadell, però ha exclòs "els partits polítics. A títol particular, tothom serà benvingut", ha determinat. 

Ha apuntat problemàtiques en àmbits com l'educació, la sanitat, les pensions, l'habitatge, la lluita feminista, la sanitat i els joves, entre d'altres. Navas no ha amagat la seva esperança que serveix "d'exemple a d'altres municipis i siguem pioners a la comarca". 

Per començar, aquest dijous s'han sumat a la crida, a nivell estatal, i es concentraran a la plaça Doctor Robert, a partir de les 19 hores, contra l'estat de les pensions. A més, al matí algunes membres es manifestaran a Barcelona.