Sabadell podria tenir un nou tanatori

L'Ajuntament ha rebut la petició per instal·lar-lo a la Rambla Ibèria

Redacció
19 de febrer del 2018
Actualitzat a les 9:53h
L'Ajuntament de Sabadell ha rebut la sol·licitud de llicència d'obre d'una empresa funerària per a instal·lar un nou tanatori a la ciutat. L'equipament se situaria en una de les portes d'entrada de la capital vallesana, a la Rambla Ibèria, i just a tocar de les antigues vies dels Ferrocarrils de la Generalitat (FGC).

L'any passat als ciutadans de l'Hospitalet de Llobregat que accedeixen a la ciutat des de la Ronda de Dalt els dona la benvinguda un tanatori, una manera una mica tètrica de rebre els locals i els visitants que arriben a la ciutat. Ara, aquesta mateixa situació es podria donar a la nostra ciutat, on una empresa del sector ha sol·licitat al consistori els permisos per a fer-ne un a la nau que es troba als número 139-141 de la Rambla Ibèria, a la seu de l'antiga Lindab.

La nova iniciativa empresarial estaria desvinculada de Torra S.A., empresa que assumeix la gestió funerària a la ciutat. Tot i això, el sector es troba liberalitzat, motiu pel qual més empreses poden plantejar iniciatives similars en un mateix àmbit geogràfic.

Amb tot plegat, encara no ha transcendit el nom de l'empresa que gestionaria l'equipament, així com la data d'obertura.