Ricard Ustrell anuncia per Twitter l'acomiadament d'un col·laborador

Daniel Estulin, col·laborador d'"El Suplement" de Catalunya Ràdio, ha assenyalat que els fills de parelles homosexuals tenen "més possibilitats" d'acabar suïcidant-se

Ricard Ustrell, director i presentador d'El Suplement de Catalunya Ràdio.
Ricard Ustrell, director i presentador d'El Suplement de Catalunya Ràdio. | Adria Costa
Redacció
16 de febrer del 2018
"Està ampliament demostrat que els nens de parelles gais, de mitjana, tindran més possibilitats de suïcidi, de tenir una família disfuncional en el futur, patir depressió, etcètera...". Aquest ha estat el comentari que ha fet un col·laborador d'El Suplement de Catalunya Ràdio a través de Twitter i que, poca estona després, ha portat al sabadellenc Ricard Ustrell, presentador i director del programa, a acomiadar-lo.

També a través de Twitter, Ustrell ha assegurat que "no ho puc acceptar ni tolerar" i, segons ha pogut saber NacióDigital, ha comunicat oficialment per via telefònica al periodista i escriptor Daniel Estulin que posava punt final a qualsevol contracte de col·laboració. Pocs minuts després, el mateix Estulin ha tornat a piular, ja en castellà, i ha fet públic el seu acomiadament. Lluny de retractar-se del seu comentari homòfob, però, ha assenyalat que el dret de la infància "no importa", si no tan sols importa "la postura correcta davant els col·lectius amb lobbies forts".