Mishima, Lluís Homar i Vicky Peña en el 25è aniversari del Teatre La Sala de Rubí

La formació liderada per David Carabén puja a l'escenari aquest dissabte

Redacció
17 de febrer del 2018
El Teatre Municipal La Sala de Rubí celebra aquest 2018 el seu 25è aniversari i ha programat una agenda d'espectacles des de febrer a juny, amb figures del panorama musical i teatral català, com ara Mishima i les obres de teatre Cyrano, amb Lluís Homar i La visita de la vella dama, amb Vicky Peña.

La primera cita serà aquest dissabte, a partir de les 21 hores, amb la banda Mishima, liderada per David Carabén. Els catalans presentaran el seu darrer treball Ara i res. En l'apartat de música i dansa, l'agenda compta amb Sols el 15 d'abril, a càrrec dels artistes vallesans, el ballarí Jordi Rubio i el músic Carles Belda.

El 3 de març l'equipament municipal acollirà la representació de l'obra de teatre de Friedrich Dürrenmatt, La visita de la vella dama, protagonitzada per l'actriu catalana Vicky Peña, juntament amb Xavier Capdet, Jordi Farrés, Pep Farrés i Ireneu Tranis. El abril 7 arribarà el muntatge Marat Sade, escrit per Peter Weiss i representat per la companyia sevillana Atalaya.

El 12 de maig el Cyrano de Lluís Homar arribarà a Rubí, sent l'última funció del penúltim cap de setmana de programació cultural. Aquests espectacles es complementaran amb altres de màgia i de caràcter familiar. La Sala la temporada passada va registrar 5.329 espectadors.